torsdag den 5. juli 2012

Rigere og fattigere på en og samme dag..

I dag tog Clara og hendes far så afsted til Jylland - kl. 8.30 blev jeg græsenke for en weekend - skræmmende og meget tiltalende på en og samme tid - al den tid bare helt for mig selv....what to do...???

Lige lidt mor tanker - savner dem og nyder det SÅÅÅÅÅ meget på en og samme tid - det er vel ok, at nyde at være alene og uden ens barn, selvom man er mor, og måske burde savne det lille pus, så snart hun ikke er i nærheden....NEJ....jeg tør sgu godt stå ved, at det er FEDT!!!! at være selv en HEL weekend.

Jamen først løb jeg en tur - total overskud! Dejligt at komme i gang med at lave lidt. Jeg kunne jo egentlig godt tænke mig at blive lidt mere bikini lækker, inden vi skal til Mallorca om en lille måned - vi må se, om det kan nåes.....

Efter lidt frokost gik turen ind til byen (første gang efter flytning...det var vist på tide). Planen var stof indkøb og kage - begge dele lykkedes over al forventning - og derfor rigere på en masse fantastisk stof mm og fattigere på bankbogen.

Stof indkøb først i Husflid (besøg den butik, hvis du nogensinde er i nærheden, men pas på, den kan ruinere, især hvis du er til retro stof, som mig) - det er høsten derfra, der er på det nederste stof billede - fik 3 dynebetræk (øverst), 3 reststykker (nederst, 2 af dem er ens) og fik et pudebetræk i rabat (det længst til højre) - FANTASTISK BUTIK!.

Derefter gik turen til stof2000 efter basis ting - fik 7 forskellige ribjersey stoffer, isoli, fleece, tråd, spoleholder, bukseelastik, velcro og 3 stykker stof, især det beige med hjorte er jeg vild med. Derudover fik jeg købt en bog brugt, som skal bruges i studiet, der jo snart går i gang (oh stress!!!!!) og en spray maling fra Creas, som skal bruges til den sidste halvdel af vores skoreol.

Det her stof kunne jeg slet slet ikke stå for

Marcipanlagkage med choko/lime mousse og hjemmelavet hyldeblomst iste - MUMS i Torvehallerne på Nørrebro


Turen ind til byen blev også anledningen til at mine nye ballerinaer købt i London i april blev indviet - godt turen primært foregik på cykel og i s-tog - av av av av!Aftenen står på det her

Sushi, rose og CSI på altanenOg måske lidt af det her - har gang i et projekt til Clara, som driller og udfordrer. Jeg viser det, når det er færdigt, forhåbentlig i morgen, hvis ikke det går helt i vasken.Rigtig god sommer torsdag aften til alle jer andre - håber også I nyder jeres aften!

6 kommentarer:

 1. Hey Anna!
  Ser ud til du nyder din græsenke-tid! Det skal man også og IKKE have dårlig samvittighed over.. Ville det ikke være helt mærkeligt, hvis man ikke kunne nyde kvali-tid med sig selv?

  Krammer

  SvarSlet
 2. Jo det ville være helt mærkeligt! Jeg nyder det i hvert fald - sidder og bliver småsnaldret i rose på altanen og hvor er det så fantastisk at vide, man bare kan sove uden risiko for at blive vækket i løbet af natten!
  Krammer

  SvarSlet
 3. Bliver helt misundelig på din alene-tid :D Må vist snart overtale manden at tage på familiebesøg med ungerne et par dage ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan varmt anbefales - sikke meget man kan nå :-) og nøj det er lækkert at sove længe!

   Slet
 4. Ehj hvor ser det bare hyggeligt ud...JEG VIL OGSÅ HAVE EN ALTAN!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også mega hyggeligt - ja en altan er ret fantastisk at have! Du må snart komme og besøge os :-)

   Slet