søndag den 8. juli 2012

Krea weekend i ord og billeder

Her er billeder fra min krea weekend aka weekend alene hjemme. Jeg er ret glad for sengeranden, som faktisk ikke voldte mig de problemer, jeg havde troet den ville. Den er lavet af fire stykker skum fremfor et langt, og det tror jeg er medvirkende til, det gik så godt. Dynebetrækket, der er brugt til det, er købt hos Husflid - fantastisk butik!
Tæppet og tøjet har selvfølgelig (som alt hvad jeg laver) små fejl - men det er vist kun mig, der ser dem. Så jeg må indrømme, jeg synes, jeg har fået en del fra hånden . hele 3 ting kan streges fra to do listen :-) jubiiii!
Jeg fik også lige et bar billeder med af vores Ikea skænk, som er blevet udsmykket med fine greb fra Liebe og en Casalinga Egg Dot vase - alt sammen hvad jeg fik for mit gavekort til decorate.


 


Opskriften på disse meget nemme boller findes her
15 kommentarer:

 1. Wow du har været produktiv :o) sikke lækre ting du har fået lavet. Og ikke mindst lækre keramik indkøb :o)

  SvarSlet
 2. Tak - ja det gik ret godt med at være alene hjemme :-). Har nærmest heller ikke lavet andet end at sidde ved symaskinen. Elsker keramik detaljer - de små vaser er købt ved en lille keramiker i Cambridge - glæder mig til der skal blomster i det hele, men det bliver lige efter miniferie med mine forældre.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte ting du har lavet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Glad for du læser med!

   Slet
 4. WOW hvor er den sengerand bare fantastisk flot og smuk med det stof på!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er ret vild med det stof også - godt jeg stadig har rester :-)

   Slet
 5. Sikke en fin sengerand du har fået lavet :D
  Smart at lave den i 4 dele! Jeg var lige ved at gå ud af mit gode skind, da jeg havde syet betræk og klippet skum, og jeg så skulle trække betrækket over skummet.. åååh hvor er det dog det mest besværlige!!
  Jeg har forresten endelig fået føjet dig til min bloglovin' - det troede jeg, at jeg havde gjort, men der kom altså aldrig nogle indlæg fra dig ;)

  Dottie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er glad for det blev på den måde, jeg gjorde det, det fungerer ret fint :-): Fedt med bloglovin :-)

   Slet
 6. Den er da bare super fin din sengeran, og sikke noget skønt stof... Du har sørme fået noget fra hånden, skønt med sådan nogle dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig dejligt. Og tak :-)

   Slet
 7. Så fik du lavet sengerand! Sikke fin den er blevet! Jeg er glad for den ikke fik voldet dig ligeså mange problemer, som mig ;) Kan være jeg skal lokke dig til at lave en til lillebroren? Mod betaling selvfølgelig ;)

  Krammer

  SvarSlet
 8. Det er nogle super fine ting, du har lavet! Jeg er lige nødt til at spørge: Lavede du hele sengeranden i fire dele eller er det bare skummet, der er i fire stykker? Og er der lukning i bunden eller i den ene ende? Jeg håber, du kan huske det, selvom det efterhånden er nogle år siden, du var i gang :)
  Forårshilsner fra en kommende kreamor med sengerandsspekulationer

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frøken Thy

   Jeg lavede det hele i 4 dele, så der blev syet fire gange betræk og de 4 stykker hænger ikke sammen. Lukningen er i den ene ende, men uden lynlås eller lignende. Jeg kan sagtens huske det, på trods af tiden, der er gået. Held og lykke med dit projekt og skriv endelig, hvis du har andre spørgsmål.

   Hilsen Anna

   Slet