fredag den 10. august 2012

ENDELIG!!!!

Endelig kom min kusines dejlige lille prinsesse til verden! Ih jeg har glædet mig til at møde hende. Hun blev født dagen før vi rejste til Mallorca, så jeg har måttet vente helt indtil i går med at se hende....men ih hvor var hun fin - hele ventetiden værd.

Dette betyder også at jeg nu endelig kan vise, hvad min kusine får i barselsgave - jeg har faktisk vist det før, men ikke afsløret, at det var til hende. Det er mit allerførste patchwork arbejde nogensinde - jeg er ret stolt af det.
Det er lavet ud fra to DIY's - Annas og Lines. Jeg har brugt Annas DIY til at lave selve patchwork delen og derefter brugt Lines måde at sy bagside og patchwork sammen ret mod ret, for derefter at vende det og så afslutte tæppet med en stikning rundt i kanten. Jeg synes faktisk, det var nemmere, end jeg havde troet, det ville være. Det tager tid og man skal eddermame være præcis og grundig - men det betaler sig at tage sig tid, for det er nemmere, når det hele skal sys sammen - så til alle jer, der sidder og overvejer, at give jer i kast med det - bare gør det (jeg er altså ret meget novice, når det handler om syning, så hvis jeg kan, kan alle)!

4 kommentarer:

 1. Det er blevet rigtig flot - jeg er sikker på at modtageren er glad for sådan en smuk gave.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - de blev meget glade for det.
   Anna

   Slet
 2. Wow, hvor er det bare flot Anna! Min krea-veninde :) Og tillykke med det nye familiemedlem! Hvad skal hun hedde? Vi er efterhånden ved at være ret tæt på et navn nu! Stadig hemmeligt, men jeg skal nok afsløre det til dig, hvis vi beslutter os for det :)

  Krammer

  SvarSlet
 3. Hej søde Kia - ej de er så sjovt, at jeg så netop sms'ede dig om navn :-). Og tak for rosen :-). Hun skal hedde Emma og er noget så sød! Knus

  SvarSlet