mandag den 13. august 2012

Weekend i det virkelige liv - ord og billeder

I denne weekend, som er den første efter Nicholas er startet job og Clara vuggestue, har vi rigtig hygget og slappet af.
Fredag aften var det meningen vi skulle se film, men så kom vi til at tænde for OL - det er utroligt, som man kan blive grebet af sportsgrene, der overhovedet ikke interesserer en...men det gjorde vi, så den stod på atletik hele fredag aften.
Lørdag formiddag slappede vi af og efter Claras lur og frokost tog vi til loppemarked på husbådskajen bag Fisketorvet, det var et lille hyggeligt loppemarked, men vi fandt ikke lige noget, der skulle med hjem. Efter at have handlet tog Nicholas og Clara s-toget hjem og jeg cyklede (16 km....!). Da vi var hjemme igen, gik jeg i gang med aftensmaden - helstegt kylling i ovn med gulerødder, kartofler og lys sauce til - det blev utrolig vellykket - desværre ingen billeder (jeg er så dårlig til at få taget billeder).
Efter Clara var puttet så vi film - Chloe, ikke specielt anbefalelsesværdig, ok underholdning, men lidt langsom og kedelig - mens vi fik dessert i form af hjemmelavet koldskål med flødeskum og jordbær. Jeg havde set denne opskrift hos Cute Carbs og syns det lød nemt og lækkert. Jeg valgte dog at skifte bananerne ud med jordbær, for at gøre den lidt mere frisk og sommerlig - det var præcis så nemt og lækkert som forudset - mums!


Søndag stod den igen på loppemarked med en god veninde ude på Carlsberg - og der var lidt mere at komme efter. Masser af legetøj, børnetøj, fede sager i form af kommoder, skamler, fade mm. Men jeg havde lovet mig selv, at jeg skulle begrænse mig, og havde derfor kun taget 400 kr med - det var hvad jeg/vi måtte bruge - det holdt heldigvis, for jeg kunne ikke så nemt have kommoder og skamler med hjem i toget eller på cyklen (som jeg igen tog de 16 km hjem, mens Nicholas og Clara tog toget :-)). Derudover kan jeg godt se en masse ting, som jeg synes er cool, men ofte kan jeg ikke finde ud af, hvordan de passer ind hjemme ved os, og derfor køber jeg sjældent de ting....jeg må vist øve mig lidt...

Her er hvad, der kom med hjem.

Lidt tøj i næste str i super fin stand.

To skønne voksen dynebetræk i god kvalitet - tilsammen gav jeg 100 kr!!!! Det, synes jeg, var meget billigt.

Postmand Per og Emil i meget velholdt bil - vi er netop begyndt at se Postmand Per herhjemme, så Clara synes den er ret fin.

Nicholas fik dette gamle kamera af mig - nu sidder han og ser om han kan få det til at virke :-)

Alt i alt kom vi af med ca. 350 kr for det hele - det synes jeg faktisk er ganske rimeligt.


Derudover fik jeg også min give away præmie fra Christina fra Carla og Krudtuglen - se de fine stykker stof, jeg har fået - jeg ved allerede hvad nogle af dem skal bruges til :-), men det er lidt hemmeligt.
4 kommentarer:

 1. Sejt med de 2x16 km!! Det må da have givet lidt ømme lårbasser?? Og lækre ting du har købt dig! Kan især godt lide termoheldragten med røde hjerte.. ikke set så ofte :)
  Kameraet er også sindssygt fedt! Om ikke andet, så bare at have sådan en gammel sag liggende, det er da ret fedt!

  Kram

  SvarSlet
 2. Næ det var faktisk ikke slemt - der er jo INGEN bakker herovre - helt vildt meget sjovere at cykle! Ja er også godt tilfreds med sagerne - håber Nicholas får kameraet til at virke, men ja ellers bliver det pynt herhjemme :-).
  Knus

  SvarSlet
 3. Lækre ting!
  Hvor er du god, at du kan begrænse dig! Jeg køber bare ting hvis jeg falder for dem, uden at tænke over om det passer herhjem til.. Men man har vel altid en stil man går efter, og det passer som regel altid ind et sted ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det føles nogle gange ret meget som en begrænsning - tror mere det handler om mangel på ideer....og der ærgrer mig, når jeg så ser andre folk bruge lignende ting på en fed måde. Ja en eller anden stil har man nok. Nogle gange tænker jeg over, hvad der kunne gøres for at ændre den lidt, men jeg kan aldrig rigtig få de gode ideer....hm....jeg må i gang med at tjekke flere indretningsblogs tror jeg :-)

   Slet