mandag den 25. juni 2012

Krea sysler til dejlige gravide

Jeg er så heldig at hele to kvinder, jeg har kært, er gravide.

Min kusine venter sit første barn midt juli - en pige og min skønneste veninde Kia (med denne blog) venter sit andet barn til september - en dreng. Jeg glææææder mig til at møde begge disse børn og lære dem at kende.

I forbindelse med at Clara er blevet dygtigere til at sove om aftenen/natten, har jeg fået noget mere tid til at være kreativ. Det har betydet, at jeg har fået færdiggjort de to projekter, jeg har haft i tankerne til disse to skønne gravide og deres kommende børn.

Det jeg har lavet til min kusine er fortsat en hemmelighed, da hun ind i mellem lurer på bloggen og jeg vil jo nødig afsløre noget - hendes gave får hun, når engang hendes lille pige har besluttet sig for at komme ud - der vil komme billeder til den tid!


Til min fantastiske veninde, som jeg var sammen med i denne weekend (og hvilken skøn dag det var), har jeg lavet denne uro.

Den er lavet ud fra Annas DIY (hun har virkelig mange DIY's på de skønneste ting - og de er så udførligt lavet, at alle kan være med). Jeg har været i gang med denne uro noget tid, men har bare ikke kunnet tage mig sammen og få den lavet færdig. Nu fik jeg min egen symaskine og fik endelig taget mig sammen. Den har (en del) skøndhedsfejl, men er det ikke en del af charmen??? Det bliver jeg ved med at fortælle mig selv, og så krydser jeg bare fingre for, min veninde har det på samme måde...! Den er lavet af stof resterne af det stof jeg brugte til dette legetæppe. Det er gardinstoffet fra min brors og mit børneværelse, så det er noget der ligner 20-23 år gammelt, men det virker ikke sådan. Min veninde har været vild med stoffet siden jeg viste hende tæppet og derfor ville jeg lave noget til hende af resterne - det er nu endelig lykkedes og heldigvis blev hun super glad (det kan I læse om her), på trods af skønhedsfejl :-).

6 kommentarer:

 1. Jaaaaa :) Blev da bare SÅ glad!! Er stadig helt oppe at køre over den ;) Den hænger det samme sted, så nyder synet af den hver dag og kan bare slet ikke vente med at hænge den op på det nye værelse!
  Du er så sød!!

  Kram

  SvarSlet
 2. Ih hvor en skøn kommentar :-) - glæder mig til at se den lilles værelse! Tror du der er en chance for du kommer forbi hovedstaden i løbet af sommeren?
  Knus

  SvarSlet
 3. Uhh, det ved jeg faktisk ikke. Det kommer an på penge, mobilitet, pasning mm. Umiddelbart tror jeg det ikke, da vi jo skal i sommerhus i år og jeg ikke ligefrem svømmer i penge. MEN! Hvis jeg gør, så skal jeg nok give besked, det lover jeg!

  Krammer

  SvarSlet
 4. Helt ok og forståeligt - jeg krydser fingre, ellers må jeg jo tage til Jylland ;-).

  Knus

  SvarSlet
 5. Du er hjertens velkommen, det ved du :) Om ikke andet, så må du jo komme når lillebror er kommet :)

  SvarSlet
 6. Det lover jeg, at jeg gør!

  SvarSlet