søndag den 14. oktober 2012

Tanker

Alenetid nu på 3. dagen...og jeg nyder det stadig...jo jo jeg savner da mit barn, men jeg Nyder, med stort N, at kunne gøre hvad jeg vil, når jeg vil det.

- Fredagsøl efter skole, der endte med at trække ud til efter 23
- Grillstegt and og rødvin med min projektgruppe
- Serier og te på sofaen
- Eksamenslæsning
- Is og stearinlys med regnen der trommer på ruderne

Ind i mellem føles det som om, der er en opfattelse af at man som forælder, skal have lyst til at være sammen med sit barn 24-7....det har man også det meste af tiden, men ind i mellem er det også bare skønt ikke at være det....shit....did I just say that??? JA, det gjorde jeg, for det er jo rigtigt! Det er en smule tabubelagt at sige sådan om sit barn, men jeg kender ingen forælder, der ikke synes, det er rart ind i mellem at være uden barn. De behov, interesser osv. man havde før man fik barn, forsvinder ikke på magisk vis i det øjeblik babyen kommer ud af ens mave. Jeg er overbevist om, det er enormt vigtigt, stadig ind i mellem og have tid til bare at være sig selv og kunnet gøre som man har lyst, når man har lyst. Jeg samler helt vildt meget energi af at have sådan nogle dage her, og jeg tror, det er godt for både mig, barnet og faderen.

Så nu er jeg genopladet og klar til at de kommer hjem i morgen formiddag...jeg glæder mig :-)

3 kommentarer:

  1. Jeg er også meget enig i dit indlæg. Ofte er det desværre for mig sådan at jeg har lidt (læs: meget) dårlig samvittighed når jeg nyder at være uden barn.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også præcis, sådan jeg har haft det, men forsøger at gøre op med den følelse, for det er da helt i orden, at nyde alenetiden - hvis man nyder den, er jeg sikker på man ender med mere energi, end hvis man ikke nyder den....! Så ud med den dårlige samvittighed og tænk på at det er bedst for både dig og dit ban :-)

      Slet