tirsdag den 13. november 2012

Hvad tankerne er fyldt af

Frivillige i kommunerne, Røde Kors, forældrebestyrelse, studie, studie, studie....

Lige nu lakker vores forlæsninger mod enden - 1. semesteres projekt står for døren og barren er sat utrolig højt....de forventer altså en del på sådan en kandidat uddannelse....!

Projektet handler om frivillige i kommunalt regi - jeg synes, det er sindsygt spændende og glæder mig til at gå mere i dybden, og jeg glæder mig til selv at strukturere min tid - det fungerer altså bare bedst for mig! At tusse rundt derhjemme i joggingtøj og læse/vaske tøj/læse/forberede mad/læse og drikke en masse te mens vinden suser udenfor - what's not to like???

Derudover er jeg så småt i gang med at engagere mig i vores nye lokalsamfund...jojo vi har skam boet her i over 1/2 år, men ting tager jo tid....
Jeg har besluttet at stille op til forældrebstyrelsen i Claras institution - håber på at blive valgt - kryds fingre for mig d. 27.11.
Og så hart jeg taget skridtet og er selv blevet frivillig (det har faktisk ikke noget at gøre med projektet, denne beslutning blev truffet inden projektet blev besluttet). Jeg skal være aktivitetsleder i Røde Kors og arrangere arrangementer for udsatte familier - jeg glæææææder mig!

Efter jeg selv har oplevet, hvad det vil sige at være en familie, og ikke mindst alle de tanker, der følger med det at være mor, i forhold til gerne at ville kunne give ens barn alt og sørge for de aldrig har en beymring i livet, slår det mig ind imellem, at der bare er alt for mange både børn og forældre, som ikke har de samme muligheder og ressourcer, som vi har. Det gør mig trist og nu er det på tide at dele ud af de ressourcer, jeg har - for der er nok til flere end bare min egen lille familie! Jeg håber, at kunne gøre en forskel for nogle børn og voksne, som kæmper for at få hverdagen og familielivet til at hænge sammen, og jeg håber, jeg kan være medvirkende til, at de får nogle oplevelser, som kan give dem lidt energi og glæde i en ellers presset hverdag....forhåbentlig sker det engang næste år, nu skal vi lige have sat det hele i værk først.

Det er generelt en spændende tid, jeg går i møde, hvor der sker ufattelig mange ting - jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om det hele :-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar