fredag den 2. december 2011

Julen nærmer sig

Julen begynder at nærme sig og det betyder bl.a. 1. søndag i advent. Den blev godt nok holdt mandagen efter, da vi ikke var hjemme den søndag. Det er jo Claras første jul, men vi er blevet enige om at, fordi hun er så lille i år, er det først næste år, hun rigtig kan introduceres til jul og alt hvad det indebærer. Derfor har jeg i år lavet pakkekalender til Nicholas og han har lavet adventskalender til mig. Den første gave var en KÆMPE æske fyldt chokolade - mums og en skrabejulekalender. Min mor har også lavet en fælles adventskalender til Nicholas og jeg (den sidste i følge hende, for fra næste år er det Claras tur) - i den fik vi en Toms chokolade julekalender og en skrabejulekalender, så der var godt med gaver denne første søndag (mandag) i advent - og vi har masser af chokolade til hele december :-).Derudover skulle vores advents"krans" selvfølgelig også tændes. Jeg har selv kreeret dekorationen og er, for at være helt ærlig, ret stolt af den - jeg synes, den er blevet super cool og jeg er vild med farverne, som ikke er tradionelt julede.Jeg håber, I alle derude husker også at nyde december og ikke lader jer stresse for meget. For ja december er stressende - man bruger for mange penge i forhold til hvad, der er sundt for ens konto, man kan ikke nå alt det, man gerne vil og alle de der julegaver skal jo også købes osv osv.....

Jeg prøver på at huske at nyde denne hygelige tid og fokusere på det, der er vigtigt, nemlig at tilbringe min tid med dem, jeg holder af og nyde alt det december også er - hygge, god mad, søde nisser, smukke julelys hvorend man kigger hen, konfekt, pebernødder, klejner, chokolade julekalender, 'Nissebanden på Grønland' og forhåbentlig sne :-). Så god december til alle!

I baggunnden ses den pakke kalender jeg har lavet til Nicholas - vi blev enige om at det først er næste år Clara kan forstå det med gaver, derfor skulle vi selv forkæles i år :-).
4 kommentarer:

 1. Lækker advents'krans' :) Meget mere dekorativ end min! Havde slet ikke tid til at lave en i år, så den skammer sig i en krog og kommer kun frem når den skal tændes om søndagen, fordi den er så grim ;)
  Selvom Hannibal er blevet større nu end sidste år, forstår han stadig ikke jul og gaver, så vi venter næste år med adventsgaver til ham.. vi har endda heller ikke købt adventsgaver til os selv :( Hmm... findes julen egentlig herhjemme???

  Håber snart vi ses!

  Kram

  SvarSlet
 2. Tak :-) Er sikker på julen også findes hos jer, om ikke andet så i ånden, hvis ikke i pynten osv. Ja det kan godt være vi skal vente til næste år igen - jubii et år mere til os med gaver!

  Håber også snart vi ses. Hils drengene.
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikke en december fuld af gaver i får jer :D
  Super fin advents "krans" - elsker alle farverne!

  SvarSlet