søndag den 17. marts 2013

Bloglovin

Som så mange andre i blogland skriver, så dør Google Reader - hvis I stadig vil følge min blog (det håber jeg virkelig I vil :-)), så gå ind her og opret dig og følg mig på bloglovin - det er nemt og der kan man like posts - jubiii - det har jeg ofte manglet!

Hvis I gerne vil følge de blogs I plejer at følge med Google Reader med Bloglovin, kan I nemt importere alle blogs på en gang (jeg har lånt guiden her):

1. Gå ind i Settings  Bloglovin
2. Scroll ned i bunden og tryk på Importer Blogs
3. Vælg Import Blogs fra Google Reader, tillad at Bloglovin får adgang til din google konto og vupti, så er det hele der - easy peasy!

Husk I kan også følge mig på Instagram - jeg øver mig i at bruge det og håber jeg bliver bedre og bedre :-) - navn: annaniskron

torsdag den 14. marts 2013

Tvivlen blev gjort til skamme

Jeg er i gang med at søge praktik plads til efteråret og har haft det ret svært med det, fordi jeg synes, alle andre virker til at have meget mere erfaring og ikke mindst relevant erfaring, end jeg har...Jeg har derfor skulle presse mig selv lidt og også søge de jobs, jeg troede, jeg ikke ville komme i betragtning til, fordi andre ville være mere interessante for virksomhederne. Jeg har gjort sagt tvivlet godt og grundigt på egne evner....den tvivl er nu gjort fuldstændig til skamme!

Jeg er nemlig blevet indkaldt til 2 samtaler! Lige nu hedder statistikken - 2 ansøgninger sendt ud = 2 samtaler - jeg er ovenud lykkelig.

Begge stillinger har fokus på kommunikation, som er det jeg brænder for (men som jeg ikke troede, jeg ville have erfaring nok til at komme til at arbejde med i min praktik) og det er hhv. ved det danske kulturinstituts hovedkontor og hos Dong - jeg ved godt det 'kun' er samtaler og jeg ikke har fået noget af stillingerne endnu, men jeg er lykkelig for bare at komme til samtale - det betyder jo, at jeg har noget at byde på og det er en fed fornemmelse. Det er fedt at vide at ens CV rent faktisk er interessant for virksomheder. Det kan være svært, når man bare laller rundt i sin studieboble og ikke har nogen ide om, hvad de gerne vil have derude i den virkelige verden. Nu ved jeg at jeg har et eller andet de måske gerne vil have, så skal jeg bare give den gas til samtalerne, så jeg i det mindste får en af stillingerne...ellers søger jeg nogle flere steder og så får jeg noget et andet sted - nu tror jeg jo rent faktisk på, at det kan lade sig gøre :-)

Yay for selvtillidsboost!

tirsdag den 5. marts 2013

Tøjs trælshedsfaktor

Hvorfor synes børn altid det er møg irriterende at skulle have tæj på?

Det er næsten ligegyldigt om det er det ene eller den anden slags tøj - body, bukser, bluser, trøjer, nattøj, overtøj osv...det er bare sjældent noget, de (læs Clara) synes, er en god ide og jeg undres....

Hvordan kan det være så slemt? Er det fordi, andre bestemmer, de skal noget og at de pr. definition er imod, når andre bestemmer? Er det fordi, det bare er sjovere, ikke at have tøj på, men vi voksne er indoktrineret med en ide om, at det er bedst?

Har I andre gode ideer til, hvordan det kan være tøj i nogle børns øjne bare er unødvendigt?