onsdag den 29. august 2012

Måske skal vi bare tage en pause..?

Jeg tænker....jeg overvejer....og jeg tænker lidt mere.....

Der er stille på bloggen, energien og tiden er ikke lige til det og overvejelserne om, hvorvidt der skal være en blog presser sig på.

For jeg kan mærke den tager tid og den tid jeg har, har jeg ofte lyst til at bruge på andre ting - skal jeg for eksempel vælge mellem at sy eller lave blogindlæg? Og hvis jeg vælger blogindlæg, er der jo ikke rigtig tid til at sy og hvad skal der så skrives om....hm.....og så er der lige kommet et studie indover, der tager så meget tid, at der faktisk ikke er tid til hverken syning eller blogindlæg....og hvad gør man så...?

Så jeg overvejer og tænker og overvejer lidt mere....derfor stilheden, den skal nok brydes....måske skal vi bare have en pause...? Mig og bloggen.....

mandag den 27. august 2012

Fed give away!

Reklamerer sjældent for give aways i mine indlæg, men den her er bare for fed, til at jeg kan lade være....så kryds fingre for mig!

Give away hos 'Ævlebævle' i samarbejde med plakatforretningen



torsdag den 23. august 2012

De basker rundt

Altså de der sommerfugle i maven....I morgen starter mit liv igen - forstå mig ret, mit liv har været fantastisk det sidste år - det bedste år af mit liv, men det har været ret meget på en andens præmisser. Jeg har nydt hvert sekund, men nu glæder jeg mig til, at skulle i gang med en del af mit liv, der er 100 % på mine præmisser (næsten...medmindre der kommer sygdom osv....jaja hun er jo stadig 1. prioritet :-)).

I morgen kl. 9 vil jeg stå med verdens største flok sommerfugle i maven, cool udvendig, men hamrende nervøs indvendig, for der starter min intro uge på DRØMME studiet - jeg opdagede det (altså denne uddannelse) for 2,5 år siden og nu er det virkeligt....jeg skal rent faktisk i gang. Jeg er spændt og hamrende nervøs....det er godt nok lang tid siden, jeg sådan har skullet starte på noget helt nyt uden at kende en sjæl....jeg krydser min fingre og håber, de andre synes jeg er cool nok, og ikke bare en kedelig mor...og mens jeg skriver dette, tager jeg mig selv i, at tænke hvor fjollet det er, at være nervøs for om nu de andre kan lide mig....men sådan er jeg nu engang skruet sammen og ja det betyder sgu noget, hvad andre synes! Det betyder heldigvis mindre, end det gjorde for bare 3-4 år siden, men det betyder dog stadig noget.

Samtidig med at jeg skal starte et helt nyt liv igen igen (det har jeg godt nok gjort mange gange i det sidste år), så er Clara begyndt at vise noget af en reaktion på det at gå i vuggestue. Hun gider ikke rigtig spise, hun er MEGA morsyg og pylret og såååå uendelig træt. Det fylder og dræner mig en smule for energi, på det tidspunkt, hvor jeg faktisk har mest brug for den energi....det er bare dårlig timing! Men jeg håber, hun snart igen synes vuggeren er fed og vænner sig til at være der, så vi får en glad og ikke mindst spisende pige igen.

På trods af bøvlet baby glæææææder jeg mig til 1. skoledag - wish me luck....I hope I don't need it!

tirsdag den 14. august 2012

Så sidder jeg her...

alene hjemme...Clara er afleveret i vuggestuen og skal først hentes igen om 3,5 time....og hvad skal jeg så give mig til?

Burde læse, men har lyst til at sy
Burde gøre rent, men har lyst til at blogge

Burde burde burde gøre så mange ting.......hvorfor har man aldrig lyst til at gøre de ting man burde???

Tror jeg kombinerer - læser og syr :-)

mandag den 13. august 2012

Weekend i det virkelige liv - ord og billeder

I denne weekend, som er den første efter Nicholas er startet job og Clara vuggestue, har vi rigtig hygget og slappet af.
Fredag aften var det meningen vi skulle se film, men så kom vi til at tænde for OL - det er utroligt, som man kan blive grebet af sportsgrene, der overhovedet ikke interesserer en...men det gjorde vi, så den stod på atletik hele fredag aften.
Lørdag formiddag slappede vi af og efter Claras lur og frokost tog vi til loppemarked på husbådskajen bag Fisketorvet, det var et lille hyggeligt loppemarked, men vi fandt ikke lige noget, der skulle med hjem. Efter at have handlet tog Nicholas og Clara s-toget hjem og jeg cyklede (16 km....!). Da vi var hjemme igen, gik jeg i gang med aftensmaden - helstegt kylling i ovn med gulerødder, kartofler og lys sauce til - det blev utrolig vellykket - desværre ingen billeder (jeg er så dårlig til at få taget billeder).
Efter Clara var puttet så vi film - Chloe, ikke specielt anbefalelsesværdig, ok underholdning, men lidt langsom og kedelig - mens vi fik dessert i form af hjemmelavet koldskål med flødeskum og jordbær. Jeg havde set denne opskrift hos Cute Carbs og syns det lød nemt og lækkert. Jeg valgte dog at skifte bananerne ud med jordbær, for at gøre den lidt mere frisk og sommerlig - det var præcis så nemt og lækkert som forudset - mums!


Søndag stod den igen på loppemarked med en god veninde ude på Carlsberg - og der var lidt mere at komme efter. Masser af legetøj, børnetøj, fede sager i form af kommoder, skamler, fade mm. Men jeg havde lovet mig selv, at jeg skulle begrænse mig, og havde derfor kun taget 400 kr med - det var hvad jeg/vi måtte bruge - det holdt heldigvis, for jeg kunne ikke så nemt have kommoder og skamler med hjem i toget eller på cyklen (som jeg igen tog de 16 km hjem, mens Nicholas og Clara tog toget :-)). Derudover kan jeg godt se en masse ting, som jeg synes er cool, men ofte kan jeg ikke finde ud af, hvordan de passer ind hjemme ved os, og derfor køber jeg sjældent de ting....jeg må vist øve mig lidt...

Her er hvad, der kom med hjem.

Lidt tøj i næste str i super fin stand.

To skønne voksen dynebetræk i god kvalitet - tilsammen gav jeg 100 kr!!!! Det, synes jeg, var meget billigt.

Postmand Per og Emil i meget velholdt bil - vi er netop begyndt at se Postmand Per herhjemme, så Clara synes den er ret fin.

Nicholas fik dette gamle kamera af mig - nu sidder han og ser om han kan få det til at virke :-)

Alt i alt kom vi af med ca. 350 kr for det hele - det synes jeg faktisk er ganske rimeligt.


Derudover fik jeg også min give away præmie fra Christina fra Carla og Krudtuglen - se de fine stykker stof, jeg har fået - jeg ved allerede hvad nogle af dem skal bruges til :-), men det er lidt hemmeligt.




lørdag den 11. august 2012

Så er det alvor...

Clara er vuggestuebarn - hold nu op det er vildt. Hun er tilmed verdens sejeste vuggestue barn (jajaja jeg ved godt at det synes vi alle om vores egne børn....men hun er det altså rigtigt :-)).

1. dag: Vi kommer ind og mødes af Linh, som er en af pædagogerne på Claras stue - sommerfuglene. Med det sammen vil Clara ned til de andre børn og ikke på noget tidspunkt mens vi er der søger hun mig. Hun kysser på de andre børn og synes det er verden sjoveste sted. Vi går da hun er træt og har fået frugt og brød.

2. dag: Igen vil Clara bare ned til de andre børn - Oliver får mange mange kys, men da han sige nej, bliver Clara en kende utilfreds....det går hurtigt over. Jeg går fra stuen i 20-30 minutter ud på gangen - hun siger ikke et piv. Da jeg kommer tilbage vil hun lige op meget kort, hvorefter hun bare vil ned og lege igen. Igen går vi hjem til hendes lur efter frugt.

3. dag: I dag er Claras far med i vuggestue og jeg sidder herhjemme og nyder lidt stilhed :-). Da de kommer derned vasker de Claras hænder (det skal man som det første før barnet afleveres - super regel!) og så afleverer Nicholas hende til Linh, hvorefter han sætter sig ud i sofaen på gangen. Efter ca. 1 time og et kvarter kommer Angela (den anden pædagog) ud med Clara og siger at nu er hun ved at være træt. Hun har bare leget og hygget sig og intet sagt til at hendes far ikke var der.

Konklusion:
Vi har verdens sejeste datter, der allerede elsker sin vuggestue! Total succes og glade og sindsygt stolte forældre, der for første gang sådan rigtig glæder sig til en weekend, hvor vi alle er hjemme - det plejer vi jo ikke sådan rigtig at have. Den står på hygge og loppemarked på Carlsberg på søndag. Nyt aspekt i moderskabets udvikling - jeg hilser det velkommen.

God weekend til alle!

fredag den 10. august 2012

ENDELIG!!!!

Endelig kom min kusines dejlige lille prinsesse til verden! Ih jeg har glædet mig til at møde hende. Hun blev født dagen før vi rejste til Mallorca, så jeg har måttet vente helt indtil i går med at se hende....men ih hvor var hun fin - hele ventetiden værd.

Dette betyder også at jeg nu endelig kan vise, hvad min kusine får i barselsgave - jeg har faktisk vist det før, men ikke afsløret, at det var til hende. Det er mit allerførste patchwork arbejde nogensinde - jeg er ret stolt af det.




Det er lavet ud fra to DIY's - Annas og Lines. Jeg har brugt Annas DIY til at lave selve patchwork delen og derefter brugt Lines måde at sy bagside og patchwork sammen ret mod ret, for derefter at vende det og så afslutte tæppet med en stikning rundt i kanten. Jeg synes faktisk, det var nemmere, end jeg havde troet, det ville være. Det tager tid og man skal eddermame være præcis og grundig - men det betaler sig at tage sig tid, for det er nemmere, når det hele skal sys sammen - så til alle jer, der sidder og overvejer, at give jer i kast med det - bare gør det (jeg er altså ret meget novice, når det handler om syning, så hvis jeg kan, kan alle)!

tirsdag den 7. august 2012

Så vandt jeg sørme endnu en....

Ja en give away - det er da helt fantastisk! Jeg vandt en give away hos Christina, hvor præmien er super skønne børnestoffer - ih dem glæder jeg mig til at få! Der er da ikke noget bedre at komme hjem til, efter en helt igennem skøn ferie, som indeholdt alt hvad sådan en ferie skal indeholde

Sol, sommer, pool, is, mad, vin, min egen private barnepige (min mor), en god bog (kommer der mere om under bogsiden), lukseshotel, kæmpemorgenbuffet, fed by med god atmosfære og meget meget meget mere - der kommer et indlæg forhåbentlig inden længe (læs weekenden), indtil da må I lige nøjes med dette billede af Clara i sit badetøj (vi undgik alt for meget smøren med solcreme pga. UV beskyttelse i tøjet).



 

Og selvfølgelig kommer der opfølgning på vuggestuestart i morgen :-).

fredag den 3. august 2012

Et helt nyt liv

Når vi kommer hjem fra ferie, starter vi et helt nyt liv som familie. Clara starter i vuggestue, Nicholas er startet på job og jeg skal så småt i gang med at læse igen, så jeg er klar til studiestart d. 24.8. Vi får altså en hverdag....sådan en rigtig en. De sidste 2-3 måneder har vi mere eller mindre holdt ferie og stemningen har været præget af det. Vi har været meget i Jylland og besøgt familie, dermed har vores tid hjemme i lejligheden været rimelig sparsom. Vi glæder os til at få en 'rigtig' hverdag i vores 'nye' hjem, og samtidig er det også enormt skræmmende, fordi jeg nu har gået i næsten et år og kun har skullet koncentrere mig om Clara.

Det er med mange blandede følelser, at denne hverdag nærmer sig med hastige skridt. På den ene side bliver det fedt at skulle i gang med noget, som kun handler om mig, at kunne have dage derhjemme, hvor jeg er helt alene hjemme, at Clara kommer ud og er sammen med andre børn, at vi får lidt mere struktur i hverdagen.
På den anden side er jeg hamrende nervøs for at skulle læse (hvad nu hvis jeg har glemt alt?), jeg er nervøs for at Clara skal i vuggestue, jeg er vemodig over ikke at skulle tilbringe alle (stort set) Claras vågne timer med hende (for så går jeg jo lige pludselig glip af ting), jeg er nervøs for, at vi får for travlt til at nyde vores lille familie.

Alt i alt tror jeg, det gennemgående bare bliver godt og jeg tænker også, det er nok meget sundt også at tænke de nervøse tanker, for så er jeg opmærksom på dem, og på den måde kan jeg aktivt flytte fokus fra dem og over på de følelser, der siger, det bliver godt det alt sammen.

Så derfor flytter jeg nu mit fokus og forsøger bare at glæde mig til det alt sammen går i gang, når vi lige er hjemme fra sol og sommer på Mallorca. Der er i hvert fald en ting, der er sikker...denne frække tøs er super klar til at tage udfordringerne i vuggestuen på sig.